Bg-baba.NET - Най-добрия сайт за бг баби

Какво значи да си обичана жена?

Жената е бездънен кладенец от емоции. На мъжете и с години да им обяснявате точно как се чувствате, какво мислите и защо го мислите така, няма да ви разберат.

Обичаната жена е красива. Погледа й не бълва огньове, а мека топлина. Поведението й не казва „Стой далеч от мен! Нервно ми е !“ , а по- скоро „Знам, че съм готина, но вече съм заета“

Обичаната жена има самочувствие, за което никой не казва, че е без покритие.  С правилния човек, тя се чувства красива и полага грижи за себе си. Тя излъчва щастие и оптимизъм, спокойствие и желание за живот.

Какво значи да си обичана жена?Обичаната жена не е хейтър. Тя не мърмори по цял ден и не обвинява всеки и всичко.

Обичаната жена е спечелила уважението не само на съпруга си, но и на децата си и другите си близки. Никой не я пренебрегва и потиска. А това е така, защото и мъжът  до нея е стабилен и сигурен в себе си.  Има го момента, че такива мъже са като магнит за чуждите жени, но обичаната жена  е заела твърде голяма част от сърцето на мъжа си  и трудно би могла да бъде изместена.

Обичаната жена е със свободна мисъл, тя не се страхува да обсъжда въпроси свързани с интимността, чувствата и взаимоотношенията в двойката, да насърчава половинката си  и да му показва, че е той е ценен за нея и кръга му.

Обичаната жена знае  да цени живота и времето си с любимия човек. Дори да изпадне в рутината на ежедневието, тя няма да се зароби в прането, готвенето и сивото ежедневие. Тя ще организира срещи, купони, пътешествия и удоволствия както за нея и любимия й, така й за семейството и приятелите.  Дори  по пътя да възникнат спорове,  трудности и неясноти, тя ще ги сподели с половинката си и заедно ще ги преодолеят, защото обичаната жена оценява това което има и няма да позволи да го изгуби.  Щастливо влюбената жена е по-мотивирана, пълна с енергия, готова да изживее всеки нов ден пълноценно.

Какво значи да си обичана жена?Обичаната жена знае, че е с подходящия мъж. Тя не търси друг и дори без да го демонстрира, държи останалите мъже настрани. Осъзнава, че е добра партньорка във връзката си, че нейните усилия и жестове са оценени и е достатъчно мотивирана да продължи да дава любов, разбиране и от своя страна да прави човека до себе си и децата си  щастливи и успешни.

Коментари

avatar
  Абониране  
Известие ако

Подобни статии

Салата от мариновани патладжани и чушки

В сезона на домашно приготвените туршии, ви препоръчвам едно вкусно изкушение от мариновани чушки и патладжани , което да при...

Снабдяване с инвалидни колички, тоалетни столове, антидекубитални дюшеци

Снабдяване с инвалидни колички, тоалетни столове, антидекубитални дюшеци, слухови апарати, гръдни епитези Информация по този ...

Трудните тинейджъри

Периода на пубертета и юношеството обхваща периода от около 13 до 19-20 години. Както и другите периоди в детството, и този с...

Имат ли значение възрастта за Covid

Имат ли значение възрастта, пола и придружаващите заболявания за фаталния изход от Коронавируса – CoVid 19В края н...