Bg-baba.NET - Най-добрия сайт за бг баби

Къща за гости Русеви село Сейковци до Габрово

Къща за гости Русеви се намира в малко възрожденско селце на 12км. от Габрово.

Представлява реставрирана в автентичен стил къща с по-малка в същия двор.

Има огромен двор с хубава гледка, през летния сезон може да се ползва голям сглобяем басейн. Има и тенис корт, който се намира на по-горно ниво над къщата.

Къща за гости Русеви село Сейковци до Габрово
Самото селце е с официално население от 7 човека, макар и старите възрожденски улички, по които не може да премине повече от един автомобил, къщите от преди 150 -200 години и каменните дувари да привличат все повече изморени градски чеда.

На не повече от 5км. е Витата стена която е впечатляващо място за разходка. В с. Живко ( на 2,5 км.)  любителите на конната езда могат да се възползват от организираните разходки на конната база, а по екстремните любители на силни усещения да се насладят на подземните красоти на пещерата Мачанов трап, която за съжаление все още не е достъпна за любители туристи.

Къща за гости Русеви село Сейковци до Габрово

Самата къща разполага 1 стая с легло персон и половина на първия етаж и 4 стаи на втория – 1 от тях с голяма спалня, 2 стаи с по 2 легла персон и половина във всяка,  и 1 стая със спалня и 1 легло персон и половина, два санитарни възела. Наема за 5-те стаи общо е 300лв., като разбира се влиза и ползването на закрития навес.

Навеса е  обурудван с всичко необходимо – кафемашина, ел. печка, съдомиялна, барбекю, санитарен възел,  може да се ползва и в много студено време.

Къща за гости Русеви село Сейковци до Габрово
Прилепено до къщата е новоизградено студио за 4-ма човека – цена 50лв.

В къщата има и по-малка механа с отделна кухня.

По-малката къща е за 4-ма човека на горния етаж и двама на долния. Към нея също има навес, санитарни възли, обурудвана кухня и всичко необходимо за едно приятно прекарване.

Къща за гости Русеви село Сейковци до Габрово
Хигиената е на перфектно ниво.

Къщата се дава под наем за свободно ползване без хазяи.

Едно от най-добрите места за селски туризъм! Препоръчвам ви го!

Коментари

avatar
  Абониране  
Известие ако

Подобни статии

Къща за гости с басейн - Старата къща с. Харачери

Старата къща с. Харачери в Габровския балкан е прекрасно място за отдих на компания и за летния, и за зимния сезон. На 10 км....

Карнавал в Габрово "Няма такава държава! Има такъв град!"

Корените на карнавалите се губят в древността, някои учени ги свързват с Египет, където с пищни тържества отбелязвали приижда...

Забележителностти в Габровски регион

Забележителностти, които си заслужава да посетите в Габровския регион Град Габрово е основан от Кольо Фичето преди 250 години...

Стачките на Гърция!

Гърция е любима дестинация на българите, но желанието на гърците да стачкуват, че да получават, а да не си плащат, води до р...