Bg-baba.NET - Най-добрия сайт за бг баби

Бебефон или видеомонитор

Бебефон или видеомониторСигурна съм, че на всекиму се е случвало да го поканят на новородено, момиченце или момченце, и да започнем да се питаме какво да купим.

Дали да е нещо което да остане спомен или да е по-практично. Разбира се има значение и цената, качеството също. В магазин с продавач консултант е по-лесно, защото поне ще те насочат и в размера, и необходимостта от това което купуваш, в хипермаркетите обаче не знаеш ли размера, отиваш и започваш да се питаш, това подходящо ли е, не е ли, пък и няма кой да ти помогне.

Така че да повикаме “неволята”, дайте идеи и разбира се  конкретни данни и предложения.

Предполга се, че родителите, и бабите и дядовците, където ги има са осигурили най-необходимото- комплекта за изписване, детско легло, памперси, шишенца, няколко комплекта бельо и дрешки, спално бельо. Всичко това го има в магазините, и макар и да не е евтино, всеки си е намерил начина да го осигури.

Повечето хора вече предпочитат да си посрещнат новия член на семейството в по-тесен семеен кръг, а едва след като стане на месец да канят близки и приятели да го видят.

Хубав подарък е бебефона. Цените варират от 45лв. до около 500лв., като от 150лв. някъде нагоре са тип видеомонитори, които освен звук, ви осигуряват и видео- какво се случва с малкото докато сте в друга стая. Имат обхват от 30 м. през стени до 300м. на открито. Двупосочната комуникация, както и приспивните мелодии, превръщат бебефона в ценен подарък за родителите и детенцето, като за разлика от дрешките и играчките, ще могат да ползват до 4-5 годишна възраст, а защо не и по-късно като walkie-talkie.

Коментари

avatar
  Абониране  
Известие ако

Подобни статии

Семейството в България

Какво става със “семейството” в България? Освен икономическите, политически, демографски и всякакъв друг вид криз...

Бананов десерт

Кой не обича вкусни десерти? Особено ако в рецептата са включени банани? Ето една много лесна рецепта за божествено вкус...

За какво помага сока от магданоз

Накратко за сока от магданоз. Този сок е превъзходно средство при заболяване на пикочо-половия тракт и много помага (благодар...

Да купим ли таблет на 5 годишно

Да купим ли таблет на  5-годишно ? А, мога ли да попитам за какво му е? Със сигурност няма да му пуснете интернет план, ...