Bg-baba.NET - Най-добрия сайт за бг баби

“Къща за гости Търпови” Сапарева баня

Прекрасно място за краткотраен отдих и хубава планинска ваканция, когато решите да покорявате Рилските езера, или водопада и хижа Скакавица.

Сапарева баня е известна със своите минерални извори и единствения в България и континента Европа горещ минерален гейзер -103° С.

Близостта до Рила с топ дестинацията „7 –те Рилски езера“  и няколкото топли басейни в града и околността, правят градчето притегателен център за туристи и почиващи от България, Балканите и цяла Европа. В Близост е и Рилски манастир – 65 км.

Къща за гости Търпови Сапарева баня

Вили Търпови са две идентични вилички, всяка е с по две стаи със самостоятелни санитарни възли и една просторна всекидневна с кухненски бокс и TV.  Има възможност да вкарате автомобилите в двора, което си е предимство.

Къща за гости Търпови Сапарева баня
Къща за гости Търпови Сапарева баня

Всяка вила е удобна до 6 човека. Кухничката е оборудвана с кафе-машина, микровълнова, хладилник, прибори. Разполага с преносимо барбекю.

Къща за гости Търпови Сапарева баня

Терасата е с хубава гледка към главната улица на градчето и близката планина Верила. Изключително чисто и поддържано.

Къща за гости Търпови Сапарева баня
Къща за гости Търпови Сапарева баня

Удобството е,  басейна с детска част  във вилата ( макар и да не е с минерална вода), хубавия двор с много място за игра. В непосредствена близост е и заведение за хранене, за което ви дaват талон за 20 % отстъпка.  Собствениците са мили, отзивчиви  и ненатрапчиви.

В непосредствена близост е Аква клуб Котвата – скъпичък, както и Минерален комплекс „Плажь“, който е по на сметка.

За 1 нощувка сумата е 100лв. на вила.

Телефони за връзка: 0899 88 83 42; 0887 60 86 49Виличките са добър избор. Възползвайте се и приятно изкарване!

Подобни статии

Вие биете ли децата си

Биете ли детето си? Въпроса звучи еднозначно. Може да кажем “да” или “не”. И в двата случая границите се размиват. Някои хора...

Съвети от един специалист по бракоразводни дела

1. „За какво да сключвам брак, после да давам пари за дела за развод“ – това е заблуда….имаш ли деца и обща недвижима собств...

Приключенски уикенд - в пещера „ Голубовица“ , „Ухловица“ и „Алпийски тролей“

Колкото и да недоволстваме от политическото управление на милата ни родина, никой, никога не е казвал, че България не е прек...

Лека торта без блат

Лека торта без блат. Необходимо време за приготвяне 20 минути + 1 час в хладилник. Продукти за 6-8 порции:350 мл. течна сме...