Bg-baba.NET - Най-добрия сайт за бг баби

Светена ….или сребърна вода

Светена вода….или иначе казано сребърна вода

Би трябвало сега да започна да пиша за силата на вярата, на християнството и за чудото, което във всяка църква може да

си вземете, извинявайте да си купите – светената вода.

Какво знаем от обща култура?

Свещениците потапят сребърния кръст във водата, тя се зарежда с положителна духовна енергия, а оттам и ние като я пием

или се пръскаме с нея един вид се настройваме позитивно, чрез тази силна духовна енергия.
Нека не се самозалъгваме обаче – светената вода е сребърна вода.
Хората от древни времена са изучили  антисептичните и лековити свойства на среброто. В древен Египет са полагали върху раните тънко сребърно фолио, което допринасяло за бързото им заздравяване и намаляло риска от инфекция.  В Америка пък поставяли сребърна монета в млякото, за да удължат неговата годност за консумация.

Смъртоносното действие на сребърната вода върху бактериите в организма и вирусите се дължи на свойството на колоидните сребърни йони да взаимодействат с някои ензими в едноклетъчните микроорганизми. Без да навлизаме много в специализирана терминология ще обобщим, че отрицателно заредените колоидни сребърни йони де факто стопират функционирането на микроорганизмите.

Светена ....или сребърна вода

В резултат на това те биват умъртвени в рамките на не повече от няколко минути.

Резултата от взаимодействието на двете вещества е сребърен хлорид, който не е вреден за човешкия организъм, но и с нищо не е полезен. Останалата част от йоните на колоидното сребро преминават в кръвта и чрез кръвообращението се разпространяват из цялото тяло, което им позволява да въздействат директно върху инфекцията. За приблизително едно денонощие 97% от среброто се елиминира от жлъчката и черния дроб, като бива изхвърлено с урината и изпражненията.

Друг ефект на сребърната вода е нейното въздействие върху деленето на клетките и образуването на нови. В резултат на това, в организма се произвежда по-голямо количество клетки, които имат пряка роля при възстановяването на увредените тъкани при живите организми, по-бързо зараставане на външни рани и кожни раздразнения.
Прилага се успешно против отслабване на имунната система и за бързото възстановяване след боледуване или след диети за отслабване.Според научните изследвания, има отлично стимулиращо въздействие върху възстановяване на черния дроб.
Сребърната вода, т. е колоидното сребро повлиява успешно на над 650 различни микроорганизми, които причиняват болести, често доста трудно лечими с традиционната медицина. Някои от тях са:
Акне, Алергии, Изгаряния, Кандида, Измръзнали места, Пърхут, Себорея, Дерматит, Екземи, Псориазис, Ревматизъм, Артрит, Херпеси, Хламидия, Импетиго, Проказа, Лупус, Херпес Зостер, Стафилококови инфекции, Стрептококови инфекции, Инфекции на простатата, Хемороиди, Брадавици, Гъбички, Бяло течение, Сифилис, Гонорея, Трихофития, Кандидоза, Сепсис, Хепатит Кератит, Конюнктивит, Трахома, Възпаления на очите, ушите, устата и гърлото, Възпаление на сливиците, Синузит, Ринит, Настинки, Грип, Хрема, Сенна хрема, Магарешка кашлица, Инфекции на щитовидната жлеза, Скарлатина, Плеврит, Пневмония, Туберколоза.

Като превантивен способ сребърната вода  е ненадмината. Достатъчното количество дневно не допуска инфекции, болести и зарази. Тя служи като втора имунна система, което намалява натоварването върху естествената имунна система на организма и ефективно убива вируса.

Сребърната вода е лесно достъпна. В много сайтове е описано как сами да си направите сребърна вода в къщи, продават се в нета уреди на цено от 50 до 250 лв.

Трябва да се има предвид, че въпреки хилядите позитивни отзиви от цял свят, положителния ефект на колоидното сребро не е напълно доказан, а предозирането може да доведе до заболяването аргирия, при което цветът на кожата на болния придобива зелен или син цвят. Не се стряскайте! До предозиране се стига след всекидневно използване на сребърна вода в продължение на година, в голяма концентрация на колоидното сребро.
За рецептите при различните здравословни проблеми ще се спрем в друга тема.
Интересувайте се! В природата има лек за всичко!

Подобни статии

Борба срещу алергиите с витаминозни чайове

За да укрепите имунната си система и да се противопоставите успешно на алергиите, приготвяйте си често някой от тези чайове: ...

Супа от спанак с кускус

Ето една много хубава рецепта за вкусна спаначена супичка с кускус. Продукти за 4-6 порции:500 гр. спанак 3 стръка пресен л...

Сок от черна ряпа с мед срещу суха и влажна кашлица

Природата има лек за всичко.  Против сме  скъпите антибиотици, които освен че убиват имунната ни система,  с ...

Бисквити с шоколадов крем

Вкусни бисквити с шоколадов крем (за 6 души). Продукти: 1/2 чаша размекнато масло; 1/2 чаша олио; 1 чаша кристална захар; 1 ч...