Bg-baba.NET - Най-добрия сайт за бг баби

Вили и къщи за гости в околностите на Габрово

Къща Даскалов  местност Червена локва (до Габрово) 

Хубава голяма вила, строена през социализма, но реновирана и поддържана. Има всички необходими домакински уреди, самостоятелни санитарни възели по стаите,широка механа. Чудесна е за голяма компания. Има много забележителности наоколо- Етъра, Соколски манастир. Единствено зимата има проблем с отоплението на някои стаи.

Къща за гости Русеви с. Сейковци (на 10 км от Габрово) 

Голяма къща с всякакви удобства, много добре поддържано, чисто, всякакво домакинско обурудване, приятни маршрути за разходка наоколо. Самостоятелна.

Къща Горските чанове с. Лесичарка, (15км. от Габрово)

Къща Горските чанове с. Лесичарка, (15км. от Габрово)

Къщата е подходяща за голяма компания, 15 човека могат да се съберат малко трудно, тъй като де факто са 4 двойки стаи в голямата къща с по един  разтегателен фотьойл в двете стаи и хол с диван, който също може да се ползва. Малката къща е с две легла персон и половина и диван. Има джакузи, хубава механа, чисто, добре поддържано, всякакво домакинско обурудване. Самостоятелна.

Къща за гости ESE,с. Банковци (на 8км. от Габрово) 

Къща за гости ESE,с. Банковци (на 8км. от Габрово)

Голяма къща, с басейн, две механи, по-голяма и по-малка. Идеално място за по-голяма компания, особено през лятото. Самостоятелна.

Комплекс Кметчетата, с. Кметчета (на 7 км от Габрово) 

Комплекс Кметчетата, с. Кметчета (на 7 км от Габрово)

Две  къщи в двора, много голяма и хубава външна механа. Добро място за по-голяма компания. Всички удобства. Самостоятелна.

Огняновата къща – с. Горнова могила (на 7 км. от Габрово)

Много хубава стара къща, реновирана, чисто, поддържано, с басейн, хубава гледка, за самостоятелно ползване, идеална за 12 човека. Близо е до Узана и вр. Исполин, в околностите има и други екопътеки и места за разходки.

Старата къща – с. Харачери (на 8км. от Габрово

Страхотна къща, с хубава градина, голям басейн и механа, близо до Боженци, чисто, поддържано, за самостоятелно ползване.

Други статии

Как да се спасим от камъни в бъбреците

Болните бъбреци са проблем на все повече хора. Бъбреците в човешкия организъм са един вид цедка на всички отпадъчни преработе...

"3096 дни в ада"

Една истинска история за много болка и тъмната страна на човека. Историята на Наташа Кампуш и преживяните от нея 3096 дни в а...

Най-бруталните нарушения в домовете за деца и възрастни с увреждания

от 168 часа Бити, недохранени и мръсни. Няколко са случаите, които през годините успяха да насадят мнение у хората, че домове...

От хижа Конгуро до връх Радомир в Беласица планина

От хижа Конгуро до връх Радомир в Беласица планинаМаршрута хижа Конгуро до връх Радомир в планината Беласица, и обратно ...