Bg-baba.NET - Най-добрия сайт за бг баби

Вили и къщи за гости в околностите на Габрово

Къща Даскалов  местност Червена локва (до Габрово) 

Хубава голяма вила, строена през социализма, но реновирана и поддържана. Има всички необходими домакински уреди, самостоятелни санитарни възели по стаите,широка механа. Чудесна е за голяма компания. Има много забележителности наоколо- Етъра, Соколски манастир. Единствено зимата има проблем с отоплението на някои стаи.

Къща за гости Русеви с. Сейковци (на 10 км от Габрово) 

Голяма къща с всякакви удобства, много добре поддържано, чисто, всякакво домакинско обурудване, приятни маршрути за разходка наоколо. Самостоятелна.

Къща Горските чанове с. Лесичарка, (15км. от Габрово)

Къща Горските чанове с. Лесичарка, (15км. от Габрово)

Къщата е подходяща за голяма компания, 15 човека могат да се съберат малко трудно, тъй като де факто са 4 двойки стаи в голямата къща с по един  разтегателен фотьойл в двете стаи и хол с диван, който също може да се ползва. Малката къща е с две легла персон и половина и диван. Има джакузи, хубава механа, чисто, добре поддържано, всякакво домакинско обурудване. Самостоятелна.

Къща за гости ESE,с. Банковци (на 8км. от Габрово) 

Къща за гости ESE,с. Банковци (на 8км. от Габрово)

Голяма къща, с басейн, две механи, по-голяма и по-малка. Идеално място за по-голяма компания, особено през лятото. Самостоятелна.

Комплекс Кметчетата, с. Кметчета (на 7 км от Габрово) 

Комплекс Кметчетата, с. Кметчета (на 7 км от Габрово)

Две  къщи в двора, много голяма и хубава външна механа. Добро място за по-голяма компания. Всички удобства. Самостоятелна.

Огняновата къща – с. Горнова могила (на 7 км. от Габрово)

Много хубава стара къща, реновирана, чисто, поддържано, с басейн, хубава гледка, за самостоятелно ползване, идеална за 12 човека. Близо е до Узана и вр. Исполин, в околностите има и други екопътеки и места за разходки.

Старата къща – с. Харачери (на 8км. от Габрово

Страхотна къща, с хубава градина, голям басейн и механа, близо до Боженци, чисто, поддържано, за самостоятелно ползване.

Коментари

avatar
  Абониране  
Известие ако

Подобни статии

Къща за гости Чардаците в село Керека

Къща за гости Чардаците село Керека, общ. Дряново е може би едно от най-неприятните места на които сме ходили и единственото ...

Почивка в с. Раювци, Еленски балкан

Почивка в едно райско кътче – с.Раювци, Еленски балкан Село Раювци се намира на брега на яз. Йовкоци, на 30 километра от Вели...

Къща за гости с басейн ЕСЕ до Габрово

Къщата за гости “Есе” се намира в Габровоския балкан, само на 7-8 км. от града. Подобно на повечето малки селца о...

Стачките на Гърция!

Гърция е любима дестинация на българите, но желанието на гърците да стачкуват, че да получават, а да не си плащат, води до р...